so human

helt plötsligt kände jag en våg av motgång skvalpa över mig samtidigt som jag fick en kallsup av vatten med en alldeles för hög halt av klor forsa genom mina andningshål. (okej jag ljög en aningens, för livet är fint men ändå..)

30årig kvinna - Har du barn?
Mammor kan vara det bästa som finns, men det ser det ut som jag har bärt runt och klämt ut en bäbis ur min kropp? Nämde jag att jag är 20 och precis flyttat in i min första lägenhet också? va?va?va?

Kvinna med kropp liknande ett litet mumintroll - Va!! har du medium på de där byxorna? Då kan jag ha small!
Vems kroppsuppfattning är vrickad?

Jag vet inte, men jag känner mig lite låg faktiskt. Min superlediga torsdag gick upp i röken som kunde ha kommit från branden i mitt kök som jag så smidigt hann förhindra genom att stänga av spisen i lite lagom god tid och jag är väldigt bra på att låta negativ och bitter medan jag egentligen bara är glad.

godnatt.



my wall

Datorn är äntligen hel  mobilen har återuppstått och nu är bara frågan när msn ska sammarbeta. Så medan jag väntar på det funderar jag på vilket väggord jag ska slänga upp på väggen.

Nobody puts baby in...


Life is like a penis. It`s short, but seems so long when it gets hard..



Vissa dagar går bara inte lika bra som andra
men fan, jag är såå nöjd ändå


100413

Ska ta tag i mitt liv och kanske skriva nåt någon gång, men just nu har jag fullt upp att dropkicka pilgrimsfalkar i soffan..Baam!


I decided

Jag har inga planer alls på att bli underklädesmodell för Armani och det finns ju en hel del andra jobb att välja på såå....

Victoria sizzled with her hubby for Armani, will Megan do the same?


Bottennapp

Efter jag simmade rygg rakt in kakelväggen i måndags och dunkade i huvudet så jag trodde skallbenet skulle splittras i tusen små bitar har jag legat å botten hela veckan. Funderar på när jag ska nå ytan.
Blubbblubblbubb

yo what's up morningbitch?

Den enda mannen jag vill ska skratta åt mina skämt är Kodjo Akolor. Det är nog en av få jag skulle kunna tänka mig att gifta mig med också och det handlar inte om att jag egentligen är kär i Will Smith. Men jag kan tänka mig att gifta med Will Smith också.
Fast just nu skulle jag bara vilja dejta en lång, vältränad, rolig, snäll, snygg biologilärare som kan hjälpa mig med det här sketna plugget. Som kan ge mig en kram vid behov, facit till alla diagnoser och MVG till alla mina redovisningar. Baam!


RSS 2.0