a taste of honey's worse than none at all

Maybe you'll wanna give me kisses sweet
But only for one night and no repeat
And maybe you'll go away and never call
And a taste of honey's worse than none at all

Oh little boy, in that case I don't want no part
I do believe that, that would only break my heart
Oh, but if you feel like lovin' me
If you got the notion
I second that emotion

So, if you feel like givin' me
A lifetime of devotion
I second that emotion

Maybe you think that love would tie you down
And you don't have the time to hang around
Maybe you think that loves only for fools
And so it makes you wise to break the rules




how can something so wrong feel so right?

Baby try not to fight
The feelings tonight
Won't cause any trouble
It won't cause any pain
Little or no disturbance
So let's dance
And tell no one about tonight



Igår var sista dagen på sista praktikveckan och det var en av de trevligaste veckorna under den här hösten eller var det den bästa? (druckit te med allt för trevligt sällskap, ridit fina hästar med childeric sadlar, bla ett första klass sto efter Askur, hon var helt underbar! Och då insåg jag att det bara är att lägga ner ridningen för min del. För när ska jag ha råd att köpa en sån fin häst och lyckas med något? Visst, det är att tänka negativt för plötsligt kan det hända och jag kan vinna på lotto, eller gifta mig rikt med en adelsman..Men säg mig när senast hade Caroline sånt flyt? det är nästan så att jag blir ledsen i ögat)
, ja jo jag måste ha ett hemskt tråkig och ohändelserikt liv och idag är det den klassika handla-allt-du-behöver-för-imorn-åker-du-upp-till-stället-där-det-inte-finns-något-stället-som-även-kallas-wången. När jag nu funderar över vad jag behöver kan jag inte komma på något alls. Jag har allt jag behöver på Wången, men ändå har jag inget liv. Allt känns så tomt just nu. Varför valde jag att gå på Wången för? Ett av de ställena på jorden där man ytterst sällan träffar nya människor och knappt kan åka till något annat ställe. Jag är inte särskilt pepp på att åka upp dit imorn. Fast så här blir det nästan alltid. Jag åker till ett ställe där det är super,  mellanlandar i Avesta och allt är grått sen far jag upp till Wången och allt känns så delat. Jag vill inte vara på Wången, men ändå inte vara hemma. Jag vill vara borta och ha det bra helt enkelt.



It will never last
So tell no one about tonight


it's hard to say come closer when you're so far away

Nu är det söndag och det betyder att jag ska åka till Åkersberga idag. Jag är nervööös. Men smart som jag är kom jag på att jag kan slå Daniel en pling under veckan och fråga om han vill ta en fika med mig och lite pepptalk för resten av dagarna, jag tror verkligen han skulle uppskatta om jag hörde av mig. tjing!

Vi har ju lite av en telepatiskkontakt så han står redan och väntar på mig, vad ska man säga han är bara för söt!

gallery__2_14806.jpg

sexhundra dagar, men vem räknar precis jag tänkte jag skulle höra av mig och säga att allt är fint

Nu är praktiken över hos veterinärerna i Sala över. Tyvärr har jag skrivit under ett papper på att jag inte får säga vad jag har gjort så jag kan inte berätta om något,  men det finns inte mycket att säga. Kossar stinker och jag har gäspat sönder min käke. Vet inte hur mycket jag har suttit och väntat och väntat och ångrat att jag inte var hos Acke
en vecka till. Saknar pizzabyten, framtidsplaner och allt annat..
Imorgon åker jag till Åkersberga där jag ska ha min sista praktikvecka och jag är apnervös. Jag skulle lånat
domosodan från veterinären.  Idag åkte jag till Borlänge för att träffa Elin och Madde (på något vis är det trevligt när man hör av sig), var kul att träffa dom och inte långt kvar nu tills jag åker upp till Njördur och norrland igen ;)


Först kom ingenting, sen kom ingenting, sen kom ingenting, men ingenting är ingenting

Här kommer en liten snabb uppdatering om praktiken, för annars jag har verkligen inget att berätta för det händer absolut ingenting i här hemma (?) i Avesta.

I onsdags var vi hos en viss Linder, och ja jag måste väl erkänna att jag är lite svag för travkuskar. Det går bara inte att undvika. Det är nåt särskilt med män i gummistövlar som pussar på sina hästar. Fast jag och Acke har redan bestämt att jag ska importera en islänning när jag blir stor och att jag inte ska bli som en viss Su...... och använda mina killar som billig arbetskraft. Sen åt vi lunch och jag firade snön med en flaska julmust. Sen åkte vi tillbaka och sen slutade vi för dagen klockan tre, treeevligt!

Idag var vi på en ridskola och jag fick dra av lite skor, sen körde vi och tog in Ackes häst som btw ska starta på fredag om någon skulle ha missat det. Efter det åkte vi till ännu en ridskola där vi lärde några elever att slå på tappskor och sen tog den här dagen också slut. Hade nyss ett samtal med Jennica om ingenting och vad man gör när man gör ingenting och vad man ska göra när man har ingenting att göra osv. väldigt givande.



image125

ON TOUR..seeking overnight relations..

I måndags var min första dag på praktiken. Den här veckan ska jag vara hos två hovslagare.
Dagen började med att dom kom och hämtade upp mig klockan åtta och vi körde ut på landet för att sko tre ridhästar. Jag fick fika, titta och ställa frågor. Sen åkte vi vidare och stannade till och fikade mer, jag fixade kontakter för framtiden som behövde ridlärare (perfa). skodde en häst till, jag fick en liten lektion om olika skor, jag fick prova på hur man riktade skor med hydralkraft (?) det var en dröm och rikta skor kan jag säga, wow! :D att det kunde vara så lätt, sen käkade vi pizza, en manlig tunnhårig man med hockeystjärt (enligt honom själv) slog på vinterskor på bilen, åkte iväg och skodde en trav och en ridhäst och sen tog dagen slut..

Idag fick jag stiga upp 04:45 och jag kan säga nu när jag sitter och skriver detta känns mina ögonlock som bly. Idag styrde vi bilen till Enköping och Stefan Melander. Där skodde vi ett fint tvårigt franskt sto, jag sopade upp skit efter en hingst värd ca 2 miljoner :O, petat på en av Scarlet knights skor, träffat en snål skotte som ville åka helllÅÅkopiiiter, sen skodde vi några hästar till och sen åkte vi hem och svängde förbi Svenne, vilket fint ställe! Ångrar mig stort att jag aldrig tog dit Hrönnsan.

Imorn ska vi till ridlinjen och lära dem slå på tappskor, ännu en travtränare och på torsdag ska vi till en ridskola där jag ska få testa sko..

image123

saknar min lilla stjärna :')

won't you dry your tears in someone elses sweet embrace

Oh, it started just like love should I stole him from my best friend
Not like they were a couple she just wanted him one night in bed
Oh no, why'd step up girl can't you see this man is meant for me
Oh oh, won't you roll over girl this man is for me and only me
And I'm so sad that I stole him when you wanted him so very bad
But life's cruel when you fall for someone that don't belong to you


ibland är saker så läskig klockrena så det
inte är sant.

RSS 2.0