Clever Girls Like Clever Boys Much More Than Clever Boys Like Clever Girls

Efter gårdagens möte med oldloverboy tänkte jag ta upp kontakten med andra nära och kära så jag har bestämt mig för att ta tåget 17.43 och hälsa på Johanna,Emoh, Helgus m.fl och återkomsten hem är för tillfället okänd så knacka inte på min dörr om du förväntar dig svar, du kommer bara bli besviken, springa hem till mamma, snubbla slå i knäna, be om plåster, helst med bamse eller skalman på och gråta ännu mera, fast om du är rar får du säkert en röd,grön eller kanske en blå klubba av någon schyst typ du känner på gatan där du bor, förresten lyft på luren allt blir så mycket lättare då!


image68  Han envisades så, vad ska man göra?  Han är ju faktiskt söt när han ler.


Lyrics like "I have a friend who's in this Mensa club" sound like the set-up for a joke, and the handclaps and castanets might be the punchline, but that trumpet just reminds you that heartache among the ironic still hurts like hell"
- PITCHFORK

http://www.labrador.se/mp3/pelle_carlberg-clever_girls.mp3


Is it time to let it fly?

Idag träffade jag min förra kärlek Daniel, vi satt och pratade och skrev en låt ihop, han blev så här nöjd

image67

så vi kom på att vi skulle spela in en video till den också, men då fick jag ett viktigt samtal och var tvungen att kila så min polare Heather fick rycka in och rädda projektet och det blev riktigt bra trots allt. Lyssna och njut gott folk!

http://youtube.com/watch?v=4rayIckOBmo

I wanna see it painted black, black as night, black as coal

Igår fixade jag till mitt rum, det ser bättre ut i verkligheten om man inte tittar så noga..

image65



I look inside myself and see my heart is black
I see my red door and it has been painted black
Maybe then I'll fade away and not have to face the facts



Det känns som en bra söndag idag och jag tror aldrig att miklibrillor, mysigikeafilt och godmorgonruffshår har varit en bättre eller snyggare klädsel, någonsin.

Vet inte varför detta är en perfekt söndagslåt, men AHK får mig alltid på bra humör, fråga mig inte varför jag har en sån kärlek till sånna här band..
http://www.youtube.com/watch?v=L5pqVLJi0CE


Igår hade jag och min far allsång till mr. Cash i bilen på väg till Falun för att inhandla ett sadelskåp, känner mig som en total hästnörd, men det var ett riktigt bra köp.
Sen åkte jag till  Sala och träffade wångenfolk, gamla,nyblivande,avhoppande, trevligt som alltid.

Njördur från Musö

image63

Idag var jag och kikade på Nödde och till veckan blir han förhoppningsvis min : )

Njördur, my foreverman?

Jag vill inte ta ut något i förskott, men jag tror faktiskt jag har hittat den sötaste flodhästfarbrorn med ett hjärta av guld nu! Min dag har varit en valfri trallvänlig låt från Labrador, så här hoppas jag det kommer vara några dagar till..

image59   image61

I don't like it but I guess things happen that way

Nu är det decidetajm. Har fått ett erbjudande, eller rättare sagt det kom igår. Jag kan få byta min pärla mot en mer eller mindre ful nörd, det är knappt så jag skulle kunna kalla honom för fulsöt, men det är ju trots allt insidan som räknas i längden. Jag provade också en liten dam som heter Bil (hennes syster heter Vespa, vad har dagens människor för fantasi egentligen?). Det känns oerhört svårt att byta Hrönnsan mot någon av dom. Men ibland så blir det bara kaos när kemin inte fungerar fast än man bara vill varandra väl. Och det är ju bara jag som kan sätta stopp för det här, det känns så oerhört svårt. Livet är hårt känns som en uttjatad replik den här sommaren, men jag kan säga den igen och igen och igen.
Men ifall Hrönn får stanna kvar hos Bri & Jökull där hon trivs allra bäst, bli visad till våren, kanske få en söt fölis, traska runt där på Allemansängen äta gräs och ha det super, känns det ändå väldigt bra, men tungt.buhuhu.Varför måste det bli så här för?
Jag ska prova Njördur imorn och Bil, fundera och fundera, bestämma mig och sen leva lite till..


Well you ask me if I'll forget my baby.
I guess I will, someday.
I don't like it but I guess things happen that way


http://www.youtube.com/watch?v=FwFcmPwYyr4


You ask me if I'll find another.

I don't know. I can't say.

I don't like it but I guess things happen that way.

I tell you this Tommy, that it takes a fool to remain sane

Jag glädjs åt dom små sakerna här i livet, ett  fynd hittat av Hanna från youtubehimmlen och en gudomliga kommentar har fått mitt leende att nå ända upp till öronen denna måndag.

2007-07-22 22:45,  Gustav Andersson   
låttexter är kanon för insperation :) använder mig ofta av de själv.. elelr mer musiken tror jag.. en känsla man får av en låt och sen sätta bilder till det.. dock e ju texten en del av känslan man får så.
måste bara säga igen att jag är grymt imponerad.. vissa av dina bilder kanske inte e de bästa men vissa e helt klockrena så blev så chockad när jag såg din ålder. way to go! visade dina bilder för min bror som jobbar som fotograf (www.linusricard.com ) och han sa bara en sak, hon kommer bli grym när hon blir större och han brukar inte säga mycket bra om folk. finns nog flera på fotosidan med som är imponerade skulle jag tro.. men lite nya bilder nu så skulle man bli glad :)


--> http://www.youtube.com/watch?v=v89_H8erTeQ <--

image58

Time won't let me go

If I could do it all again
I'd go back and change everything
But time won't let me go


Igår tittade jag på Eternal sunshine of the spotless mind i hopp om att jag också skulle kunna radera minnet av någon och bara glömma, för en stund bara. För minnen kan vara fina trots allt, fast än dom kan vara plågsamma att tänka på vid vissa tillfällen, så är jag ändå glad att jag har dem. Mitt filmtittande slutade med att jag blev för trött och begav mig till becks i sängen. Och det är den där tröttheten som ständigt återkommer när det gäller att bestämma sig för saker och ting den här sommaren.  Jag skjuter upp på allt, för trött för att göra ett beslut, orkar inte tänka på hur saker och ting kommer att gå förrens det redan är försent. Planering är något som inte finns i min värld för tillfället.
Just nu väljer jag mellan Yours to keep och Fine without you. Lutar åt att Fine without you kommer bli min (hjälp&tröst) och låt genom den här sommaren.



image57

taktlösa italienare är inte mycket att hänga i julgranen

Jag tror jag aldrig har fått ett riktigt svar av en veterinär och visst veterinärer är säkert duktiga, men när dom inte ens ser att hästen inte travar rent då börjar jag funderar på vad dom lär sig på sin lååånga utbildning...Jag blir så matt!
Varför började jag inte samla på frimärken för? Nu ska Hrönnsan iallafall sättas igång och vi får se hur det går...

Andra saker jag har kommit på under den här dagen är att jag ska lära mig isländska och förhoppningsvis leder det ena till det andra och att jag ska sluta jobba på fredag, kanske, har inte riktigt bestämt mig än. Vilka ska nu spöa pojkarna i poker?


image56

boys are silly and must be educated







Hello, I miss you quite terribly




 

This was supposed to be our summer



Nu har jag funnit min favoritsysselsättning denna sommar, att gå till garaget med svensk indie när den är som bäst i lurarna och dra ut Old Betty, börja trampa de där 15 000 meterna till min pärla, sen pussa, pyssla och busa med henne och sen fortsatta cykla de 15 000 meterna hemåt igen. Jag finner en sån ro i att åka runt där på landsvägen hoppandes och farandes bland stenarna och gupp med vinden i håret, låter total fånigt, men så härligt. Jag tror det är min och Old Bettys uppgift här i livet att hålla landsvägarna trafikerade.
Men idag var varken växeln, vädret eller vinden med oss. Kändes som jag mer rullade bakåt än framåt, men så känns det som det har jag gjort hela sommaren, inget går framåt eller dit jag vill.
Först komma hem till en trasig häst, visst sånt händer men det känns tråkigt,
sen blev parksommarn inställd i fredags, köp biljetter gott folk så sånt här inte händer!
Jenx har fullt upp med sina hästar så det blir ingen tripp till emmaboda, jag är glad för din skull! fast tråkigt att det inte blev någon festival.
Och sen har Lojjan inga pengar så vi kan inte åka ner till stochampionatet, börja jobba kvinna! ;)
Så om jag får ett bra besked på onsdag när vi åker till atg-kliniken slutar jag jobba på fredag och lägger all min energi på Hrönnsan, annars jobbar jag nog sommarn ut och vilar upp mig en stund när jag far till Grekland.
Det är min plan för sommaren som är kvar, om du vill ändra den får du gärna höra av dig!




image51

man måste spendera sin lön så jag gjorde mitt första inköp igår, fast än jag blev sur när expediten frågade mig om jag ville ha en kartong till tröjan så är jag glad och nöjd ändå!


so you're still a highschool girl....

När jag vaknade var det SOOOL,tack! Jag uppskattade det till tusen. Efter det varma uppvaknadet begav jag mig ut på en springtur med grandaddy i lurarna (som satt där dom skulle, vilken frihet att slippa springa med båda händerna i öronen!)  som fick mig att sväva fram längs asfalten, typ ja nästan.
Efter morgonmotionen traskade jag ner till stan och inhandlade bl.a en tröja. Fy vad fint det är med lön! Nästan så att man skulle kunna hoppa av skolan och satsa helhjärtat på ogräsrensning! pengakåt som faan! Eller ja, det känns iallafall skönt att slippa städa fram några kvarglömda mynt under sängen när man ska bege sig ut på shopping.
Sen blev nästa anhalt solstolen, men jag han bara förbättra brännan i en timme för sen kom det massa massa moln och jag fick bege mig in igen. Fast då fick jag tid att fixa foton, utan att få allt för dåligt samvete. resultat...?

f.ö stal han mitt hjärta
för evigt


image49


Kvällen tillbringades sedan med min syster och Million dollar baby, vilken film!

Nu sitter jag bara och njuter utav de sista timmarna av min lediga dag utan förplikteleser och lyssnar på denna vackra man! Han ligger på min covertopp just nu, men helst av allt vill jag att han lär någon sjunga highschool drama för mig. Visst, man kan inte begära allt och jag nöjer mig med orginalet ikväll, men man kan ju alltid önska sig.
image48


http://www.myspace.com/monttmardie




 


det värsta (bästa) av allt


image45

http://youtube.com/watch?v=swfdGayW_90


jag tänker aldrig på dig, bara ikväll

image44

Hör av dig nån gång
Vet du inte
Ett sprucket hjärta är ett sorgligt sätt att starta något nytt




Islandshäst SM 2007

Nyss hemkommen från Himmelstalund blöt, kall, förvånad hur vissa ryttare beter sig på banan,eller ja rättare sagt EN viss ryttare och sen domarnas höga och låga poäng, men allt som allt var det en mycket trevlig helg! Fast än jag stod i SIF's infotält hälften av tiden under min vistelse.

image41

Min fyrbenta kärlek, dock är bilden inte från SM men vad spelar det för roll

image42

Evelinas trebenta kärlek, det spelar heller ingen roll att bilden inte är från SM.
Det är ju våra Reynirsar trots allt och det kvittar hur många ben dom har också. Skönhet är allt!


Helgens bästa: missförstånd

Snart går jag sönder, Östersunder

jag vill tro att det är
något som bara händer här
att nere i södern någonstans
kan jag fungera igen
kan jag glömma dig

image40

saknar den här tiden på många sätt och vis.




bäst just nu: ??

perishers

image38

You don't know me
But I'm sitting next to you
Every morning
On the bus or on the tube

You look tired
Would it help to hear me say
Don't you worry
Friday's not that far away?

On the weekends
We try to get our share
Of excitement and of fresh air
Trying to forget
Who we're gonna be
When the alarm rings
On monday morning

If in the evening
All you do is watch TV
Cause your too tired for anything else
You're just like me

Just remember
As you struggle through the day
Relief awaits you
Friday's not that far away

be a star and fall down somewhere next to me


image33
Det är bra att vara snäll!




-Bartender! Två flaskor hit! Jag vill ha en till att stilla branden i hjärtat och en i min skalle så hårt du kan , så jag kan tuppa av och drömma mig bort igen...


Dagens bästa: Herr Lundell, för du är mitt enda hopp just nu.

vi vill ut i rymden, men stjärnorna finns här

De som säger att måndag morgon är värst, har de någon gång vaknat upp en tisdag? Det är det nu det går utför, rasar. by friday life has killed me

Annars har min dag bl.a bestått av godisshopping och Rmys i kalleberg med Lis

Bäst just nu: mina jävulska jeans & my moon my man

vilken jävla lögn att det ska vara ens bästa tid

Idag vaknade jag med solen i ögonen, första gången jag blev besviken denna sommar på att solen var uppe faktiskt. Varför är det sol på en måndag och inte på en lördag eller söndag? Fast om det hade regnat hade jag säkert dragit täcket över huvudet och tryckte på snooze fem gånger till.

Sen lagomt till klockan två blir molnen alldeles för grå, men då är det tur att Christer finns i etern! Men sen, vad tänkte denna fantastiska radiokanal på när dom lägger in ett pogram som rond klockan tre när regnet nästan nästan börjar droppa ner och kroppen knappt orkar ta ett steg till!?? Fast i och för sig om det hade varit efter lunch vet jag inte vart jag skulle tagit vägen! (allvarligt)

Som de flesta andra dagar har jag gått runt med en trimer och röjt, men idag var det inte som alla andra dagar. Jag kunde nämligen inte känna mig så där allmänt tuff som jag gör när jag hör den här låten  http://www.youtube.com/watch?v=z77Fspd5hlg medans jag går runt där i ogräset. Besviken!


Det bästa: Covers! Marit & Lily <3 + Miss Li och den störtsköna killen kl.7
http://www.youtube.com/watch?v=CBpI-lIm1EM&mode=related&search=


ps. idag skulle jag bara vilja slå den fula dumma världen i huvudet


The worst case scenerio is what we're been going through

Worse than anything I can relate to


Alla har ett eget liv, ett val vad dom vill göra med det. Bestämma om dom vill leva eller dö. Ibland bestämmer vi andras öden, en handrörelse och vi har avslutat en myggas kapitel. Men vad spelar det för roll? Vi hade ingen nära relation med den, kommer inte att sakna den. Det påverkar inte oss på något vis, eller jo vi slapp ligga sömnlösa under en natt för vi inte hade ett kliande myggbett på foten, men nästa dag när vi råkar trampa på den är konstiga insekten i parken är myggan redan glömd.

 

Att bestämma över sitt eget liv kan vara svårt, men att sen bestämma över någon annans liv, och nu syftar jag inte på någon fånig skalbagges, går inte att beskriva.
Särskilt när den här någon inte kan berätta hur den känner och vill. Vad ska man ta sig till?

Att inte veta om den lider eller och den vill leva. Varför ska sådana här stora beslut läggas på oss, kan ingen annan bestämma? Är det så att vi ska bestämma över andras liv och ändra deras öden, eller är det här ödet eller bara slumpen eller är det så här livet ska vara?

 
hrönn


I can't control my hope
I can't control my dreams
I can't sleep
I can't do anything 

det bästa just nu: mother, am I good looking?

 


RSS 2.0