Las helgas

Jobbhelg stod på schemat, men efter att mina brudar våldgästat mig på lördagskvällskvisten och jag dragit fram oanade drinkskills, så blev det även en tuff jobbhelg.
Lyckades på något vis vakna upp med min mun full av sega mariekex i en soffa längre ned på gatan och en tung klump ångest som jag inte vet hur jag lyckades med i söndags, även ett missat äventyr.
Och nu sitter jag här  fortfarande med lördagens linser i ögonen och undrar vart jag har hållit hus sen dess.
Titt som tätt är jag ledig måndagar efter jobbhelg, väldigt skönt, men det blir som en extra bakisdag på något vis.
Vaknade upp rätt trevligt och började dagen med att få frillan fixad, då solkysst hår verkar vara rätt så omöjligt den här sommaren. Sedan har jag mest bara ett minne av min säng och att jag köpt pizza, skönt när man verkligen tar vara på sin lediga dag och gör något vettigt tycker jag!

Relax

282477_223629151007400_211540222216293_552289_2066788_n_large.
.
Känner för att åka iväg och slå ihjäl lite tid
genom att ligga i hängmattan,
vin och nattbad
inga krav och inga måsten
några bekymmerslösa dagar i solen
lite chill
Thailands semestern känns alldeles för avlägsen just nu,
någon som känner likadant?

I put some new shoes on and suddenly everything is right

Dagens vill ha: Vagabond/Kareno shoe

Don't ever give up


Finns det en så finns det flera

.
sjunger lite på den melodin, drucker malibu och spanar in den där Jake, kalas!
och pling till polisen, vad har jag gjort, huh?

Lets call it the comeback


110716

Har gått i någon feberdimma sen p&l och fick tydligen något extra starkt av farbror doktorn i torsdags med orden; inget vits att du kör bil efter du tagit det här. Som en liten rumpnisse så frågar jag vafföödådå? Det kan ge utslag, det KAN ge utslag, vad är det för något? Antingen gör det de eller så gör det de inte.
Men jag kan sova om nätterna och den lilla hollywood glamouren har återigen börjat infinna sig i mitt liv, bortsett att jag började min lediga helg med att ha sönder min spis, tappat min älskade clutch innehållandes mitt kort och legg + att jag blivit misshandlad av en ryggsäck på jobbet, går det in i kategorin arbetsskada förresten?

men jag slängde bort dig igen, jag slängde bort någon slags vän

.
.
Det va så mörkt 
den kvällen jag gick hem 
jag hade hoppats på något

It's brilliant, being depressed; you can behave as badly as you like

.
.
Såg bland annat Henrik Berggren på Peace & Love. Det var nostalgiskt, fint och en tår i ögat.
Och det första som slår mitt huvud är:
.
What came first, the music or the misery?
Did I listen to pop music because I was miserable? Or was I miserable because I listened to pop music?
.
Jag känner att jag har en distans till det som en gång varit, men när You bury me började kände jag ett litet hugg i hjärtat sådär. Varför kan jag inte hand om saker och ting med en klackspark samt en nypa förstånd och eftertanke ibland? Saker och ting kommer inte heller bli bättre om jag lyssnar på BD på repeat i natt, vill inte grunda till att bli som Rob i High Fidelity, fast det är nära ögat en kväll som denna. you bury me, oh you, you dig my grave osv osv osv..
Det ända som är lite lustigt med allt det här är att jag stod bakom lille Johan Palm (se: gammal bortglömd idoldeltagare som också har blivit lång! fast än hans ena skinka lätt skulle få plats i min handflata)
och skrålade med min sköna allsång rakt i hans öra, han såg inte så imponerad ut när jag tog ton till Shoreline, men men vad gör det om hundra år?


dagen efter sådär

Jag har inte värsta baksmällan, men jag är helt klart slut som människa
och det har jag spenderat med lite trevligt bakishäng, som sedan slutade med att jag kröp gatan hem ännu sämre och nu är jag inte hungrig bara så där sjukt bakissugen. Lite små risig i kistan efter nästan en veckas festande. Vill inte se en hamburgare eller pizza till. Så vad äta?
T o m googlat på god bakismat för att jag är helt utan inspiration då jag inte orkar pallra mig ner till Thaien för att knapra i mig lite vårrullar.
Mest av allt skulle jag vilja ha bläckfiskringar med lite citron, fråga mig inte varför.
Sen hjälper det inte att jag har blivit förkyld, apvarmt i min lägenhet, min dvd fungerar inte, har världens jagvägrarattgåtilljobbetimornångest + att jag är rätt, eller ja jag hur jävla sur,arg och beviken som helst.
And I never was smart with love, I let the bad ones in and the good ones go.
Nu ska jag pallra mig ner till Hemköp för att se om det finns något att stoppa i mitt lilla kakhål, om inte annat lite ostbågar och de går säkert att lägga i matlåda imorn också och komma på bättre tankar, kanske städa upp min lägenhet som mer liknar en campingplats och bli människa igen? Maybe.

RSS 2.0