Adjökens!



jag är glad, helt utan anledning och jag känner mig som stålkvinnan
så nu har jag bestämt att ingen ska få säga vad jag kan och inte
den som gör det tänker jag slå
och det är ju inte bra att slåss
så om jag inte ska slå någon måste jag dra härifrån
säga tack och bock och plocka ihop mitt pick och pack!

"Do not argue with an idiot.
He will drag you down to his level
and beat you with experience."


(den var klockren Malmö)


Vart tog den söta lilla motivationen vägen?



Vart tog den söta lilla känslan vägen?


One day your in, next day your out..

Jag är väldigt svag för söta män som gillar mode. Jag tackar inte nej för att ha Carson som bästa vän. Men när jag ska bestämma mig för vem som jag vill ha liggandes i min soffa och göra mig sällskap och förgylla min vardag har jag svårt att välja, Michael eller Christian? Hmm..
(spännande paus och en lång tystnad)
-Michael your out, auf Wiedersehen!

Jag tror jag skulle trivas bättre med Christian i längden, fast visst skulle jag bli lite trött på fåfängan och den ljusa rösten. Men att ha en sygg mörk man i min soffa skulle göra mig väldigt nervös, fast tja...Nä svårt val. Varför inte ha båda?





Vart tog den där vintern vägen?




Put your hand on your heart and tell me it's all over




I wanna hear ju tell me you don't want my love


Fake it until you make it!

Hur kommer det sig att jag slänger glasen i golvet när jag i vanliga fall blir förbannad, men bara ler åt den extremt osammarbetsvilliga och frågvisa sexåringen som gör allt jag säger den inte ska göra? bara skrattar åt den sura gubbens peakar, inte tappar tålamodet när den skärrade lilla damen för hundraelfte gången frågar om sadeln kommer ligga kvar på hästen? Jag förstår inte hur dom kan kalla mig lugn,glad,sansad,tålmodig, säker i min närvaro osv..
Blir jag helt blockerad av all stress,oro och nervositet att jag mer liknar en avtrubbad men vänlig zombie än ett hyperventilerande psykfall? Jag förstår inte hur det här går ihop och varför inte alla dessa positiva egenskaperna följer med mig utanför jobbet när jag ska göra viktiga beslut etc..
Jag tror verkligen inte någon av dom här människorna som påstår att jag är lugn som en filbunke har sett mig innan ett montélopp till exempel, hur jag ser ut innan lektionen ska börja, hur många sms jag har skickat till andra människor för att lugna ner mig. På något vis hittar jag på en egen spruta domosedan. Jag önskar bara jag kunde plocka fram den lite oftare, typ nu.


Hard times come let them be

Jag vet varken ut eller in, jag vet dock att det bästa är att inte göra något åt det hela.
Så jag försöker göra något vettigt, något vuxet. Så som att skriva på ett nytt projekt.
Om jag hetat BlondinBella skulle jag suttit uppkrupen i min soffa, ätit dyr choklad (åh min fantastiska kropp ser ut så här pga av choklad), skrivit på min nya bok, knäppt kort på min nya klänning som jag köpt och berättat om nåt sött som Nils precis sagt.
Men nu är det bara jag. Och jag sitter vid mitt köksbord, precis ätit nudlar (min kropp ser iaf chokladkurvigt snygg ut, märkligt?), skriver på mitt nya projekt som sagt, mitt senaste inköp är en melon, märker att det blir rätt tomt när en mysig inneboende flyttar ut, lyssnar åter igen på Daniel & Co och blir bara mer förvirrad. Kan någon ge mig ett gott råd?



Fade into you, strange you never knew




Jösses!

Jag har lagat mat och det ser ut som makaroner och köttfärssås! Jag är imponerad av mig själv.


C & C

Min alltiallo Caprice och jag har styrt över gården i helgen, men fast än hon kan mycket så som att dammsuga, göra mig mindre ensam, göra mig mörkrädd ibland, få mig till att städa hela huset och uppskatta mitt enkla sällskap kan hon inte lösa världsproblem, jaa jag vet att dom flesta trodde Caprice kunde göra allt. Ledsen att göra er besvikna.

Så min god vän Daniel ringde för att lätta upp mitt tunga hjärta

You're gonna find someone new
I really hope you do
'Cause I love you

And the sun will come on thru,
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

 


Monday morning

Jag vet inte om det är vädret, att jag inte bara har sovit inatt eller om det är så att jag är väldigt trött idag och det är därför min mun har stått på vid gavel och gäspningarna bara ha flygit ut från mitt lilla kakhål som fula grodor kan hoppa ut från andras trutar. Jag är verkligen extremt trött idag och jag vill att alla ska veta det.
Fast än Kalle var här på besök imorse och jag hade en trevlig kväll igår så är ögonlocken som bly och jag traskar runt i en seg dimma. Så nu försöker jag kicka min kropp med kola och choklad så jag ska stå pall arbetsdagens sista timmar. Har någon något tips om hur man gör kroppen lätt som en fjäder och ögonlock som står givakt hela dagen lång så tar jag emot det med öppna armar.


Jag vill bara ha dans, dans, dans, dans

Jag har stor separtionsångest för att lämna mitt hus. Jag vill hemskt gärna packa ner det i resväskan och ställa upp det på en lämplig plats på Torsgatan.
Men å andra sidan fy fan vad skönt det ska bli att slippa att sitta fast ensam ute på landet. Jag blir galen av att vara ensam mitt ute i ingenstans. Det går inte att beskriva, isolation is not good for me. Det kvittar hur nice mitt hus är. Jag vill bara ha en helg där jag inte har några fodringar, inga hästar, inga andra djur, inga tider att passa, inget ansvar över någon mer än mig själv, inget att behöva planera, bara vara lediiiiiiiiiiiiig.

Trodde just att det regnade in , kändes väldigt omöjligt. Sen insåg jag att hunden inte gillar att vara ensam och jag fick en bra anledning till att städa, lovely lördag.
Svar: Ja jag känner mig jävligt bitter och less för stunden. Rädda mig!

Bonde söker stil

Fast än jag känner mig som en rutten koskit för stunden klickade (som det så fint heter) jag hem en klänning från Love Milly. Ja även människor på landet har internet och kan bära klänningar ibland (dock känns pengar som en bristvara). Det är bara frågan när vi ska få tid och möjlighet att gå runt och visa hur snygga vi är i dom..


Släng mig i containern Cakie!


Det får mig outsökt att tänka på..

Har ibland fem femåriga ston att träna och sen Patti.
Patti får mig att tänka på två saker.
Först Patti Majonäs som fanns i ett barnprogram när jag var liten.
Eller så får Patti mig att tänka på pattar som sen får mig att tänka på en plastig ful sönderopererad silikonpatte med en äcklig bröstvårta. Can't help it. Nu är det inte så att jag gillar bröst, men om jag nu skulle vara kille skulle jag hellre föredra ett par snygga bröst än ett par riktiga pattar..
(Alla som har varit hemma hos mig och sett vykortet med den halvnakna tjejen på mitt kylskåp så har det inget med att jag gillar bröst det handlar bara om att jag saknar min bästa vän som skickade kortet från Australien. Resten av kylskåpet täcker Robert Pattison så bra)

Men åter till Patti, han lyser upp min vardag. Han är mannen hela dagen med sina små svarta pepparkornsögon.

 

Sånt är livet

Fick ett underbart mms av min far när jag stod ute i kylan och försökte få kontakt med fingrarna och resten av min kropp. Undrar hur han känner sig när hans dotter står ute åtta på kvällen i mörkret och jobbar och fryser som få när han själv ligger med tårna i sanden? Men nää det gör inget för han är världens bästa pappa ändå. Pussss på dig! ♥





KG's place

Var inne i KG's [KääjDjiis] verkstad och letade efter nyckeln till den älskade fyrhjulingen då jag plötsligt såg den här lådan, undrar vad det är han snickrar ihop egentligen?




33 dagar kvar

sen ska jag gå i terapi och leka uppblåsbar plastkrokodil

jag lever på impuls nu via fjärrkontroll

Nu ska jag sluta äta socker, men hur ska jag då kunna bli söt? Bra fråga.
Min kropp orkar inte med tisdagskvällar om den inte får cola så det kanske går an ändå? Ett litet undantag.
Började måndagen rätt fint med en massa mandariner, men tja, en lång eftermiddag och hela min sockerplan sprack. Fast det är väl så att man måste äta lite extra innan man går i ide? Och jag känner att det är läge att göra det om det inte ljusnar snart..


Can you meet me halfway?

ibland förstår man sig inte på någonting och jag gillar inte att vänta


Måndag

Tittar ut från mitt sovrumsfönster och ser en byggarbetare stå och kissa vid min torklina.
Nu vet jag att han lägger takpannorna på mitt tak med kissiga händer. Mums.

Is it true?

"jag har inte ont i rumpan, men det kittlas i rumskarna.."

Överlevde turen imorse. När den väl är över och alla ryttarna står säkra på jorden får man ändå en liten kick på nåt vis. Bara att få höra att jag är en pärla inom pedagogik värmer lite extra :)

Så efter turen skulle jag rida Saga. Så när jag sitter i sadeln känner jag hur benen börjar värka. Som världens träningsvärk och vad jag vet har jag suttit ner i princip hela helgen. Axlarna börjar göra ont och det första som slår mig är svininfluensan!
Duschar och beger mig till Ica med ett par ben som jag inte riktigt har kontakt med.
Börjar få ont i halsen, svininfluensan!
Min kropp börjar bli varm och jag känner febern, och svininfluensan!
Mina armar värker och att hålla dom till tangentbordet känns väldigt ansträngande, svininfluensan!
Ska man bara sitta här och vänta tills jag inte kan röra mig och det växer ut en knorr där bak eller vad ska man göra?

jag vill vara ledig ledig ledig..

Så som det verkar kommer jag jobba och befinna mig på samma plats i 42 dagar, jag måste verkligen vara ledig en helg för det här går inte hem. Efter 14 dagar säger min kropp upp sig. Men som med allt annat, bita ihop och tänka på nåt kul 28 dagar kvar. Laddar inför morgonenstur med cola och Mange..jag vill soooooova nuuuuuu!
Vet inte om jag är klen eller allmänt vanlig. Jag vet bara att det inte känns normalt att snubbla in genom dörren och slänga sig ner i hallen och ta en powernap på mattan för att orka ta sig in till sängen och sova om kvällarna.
Jag känner mig som en seg deg, allt rör sig i slow motion, jag är på mitt yttersta och vill bara ha en dag i sängen.
Har till och med fått blåa prickar på mina ben som jag inte vet vad det är för jag är för trött för att bry mig, så om nån vet vad det kan vara får ni gärna höra av er..Nu ska jag hälla i mig colan, gå ut och skina som en sol så allt grått försvinner.godnatt.


Early morning are you working?

Började helgen med att veva upp ögonlocken 05.30. Bara att hoppa i gummistövlarna och bege sig ut.
Fast än ögonen är trötta och det enda som finns i huvudet är det varma täcket så gillar jag stunden innan solen går upp. Lugnt, stilla och ingen ute.
Men med tanke på att jag sen skulle sitta på föreläsningar hela helgen kändes det som jag behövde något extra till frukost. Jag känner att jag börjar bli mer och mer ohälsosam..



Funderar på hur jag ska klara helgens sista stora prövning, har inget alls. Så det verkar som det enda jag kan göra är att sova och hurra för morgonfodringar och de älskade söndagsturerna. Wihoo!


Jobbmatch

Vet inte riktigt hur dom tänker när dom matchar sina jobb..

Följande platsannonser matchar ditt CV:

Pensionärer (329269074)
Pensionärer över 66 år med egen bil eller gående, sökes för morgonjobb. Tel. 08-17 88 61

Jag är inte ens tjugo och dom matchar mig som en sextiosexåring?

Djurskötare sökes (329259384)
Djurskötare sökes Furulunds Jordbruk utanför Kristianstad söker Medarbetare till sin smågrisproduktion om ca 850 modersuggor med egen rekrytering. Vi ser gärna att du har erfarenhet från smågrisproduktion..

Helt plötsligt känner jag mig inte sugen att jobba alls..


Personal sökes (329252456)
Personal sökes Pizzabagare  T. 0700-778928...

Har jag ens nån utbildning som passar? Jag som knappt kan göra runda pannkakor..

Lagerkille (329252426)
Lagerkille Krav C-kort. Pålitlig. Heltid. Till Örns Byggvaruhus. maila till [email protected]...
Örns Byggvaruhus

Fast den här gillar jag bäst. Jobbmatch måste verkligen se min mångsidighet. Jag kan till och med vara man och kvinna, är det inte imponerande?

I made it, I'm the worlds greatest

Det känns som mina rosa muckboots har förvandlats till ett par rosa moln. Min kropp känns tio kg lättare och jag svävar mer fram än fastnar i leran just nu, wooohoooo.
Att jag pratade med världens hopplösaste igår kväll gör inget längre, jag har fått en kram av den bästa häromkring och en av de mest välbyggda och starkaste jag känner måste jag kanske trycka in i min säng en kväl förhoppningsvisl. Nemas problemas säger jag! För allt är ju möjligt har jag märkt, tjihoo!
Men man måste ju ha fötterna på jorden, så jag försöker tynga ner mig med att lyxa till det med en kladdkaka denna måndag. Helt plötsligt känns allt fantastiskt, (påminn mig om jag sagt det imorn). I'm the star up in the sky!

Jag satsar det sista på mirakel

Äntligen!! Nu har jag sökt in på en kurs på Högskolan Daaalarna! Snälla snälla snälla låt mig komma in!
Nu ska jag bara ordna upp det sista här. Jag måste ta smällen och det kommer antagligen göra väldigt ont, men va fan jag är ju stålkvinna. Bring it on!

do you get a little kick out of being small-minded?

Söndag, och det känns olagligt att gå upp klockan sex.
Får sms från människor som intagit för mycket alkohol kvällen innan, inte fått nåt napp och känner sig hemskt ensamma denna söndagmorgon. Men vad ska jag göra? Jag jobbar. Haallåååå.
Kursen idag gick bra och väldigt dåligt. Men fan jag bryr mig inte, ord som smärre katastrof når inte mitt huvud just nu, sorry. Som alla säger Saga är sagolikt fin. Det räcker för mig, tack och bock.
Ridskoletanterna förgyller verkligen tid här. Funderar på att be dom flytta in på min övervåning, jag tror vi skulle ha väldigt kul ihop. Välfyllda vinglas på Plaza de la Carro.
Men som sagt jag har planerat ut plan C, dom sista detaljerna ska jag kika på imorn, sen släpper jag bomben!
Lyyysande Carro!

RSS 2.0